Військові замовили у запорізьких волонтерів 80 маскувальних сіток розміром 8 на 10 метрів

Про це повідомляє інформаційне агентство УКРІНФОРМ.

«Військовим для прикриття потрібні зараз сітки комбінованого кольору. Ми отримали від них замовлення на 80 сіток розміром 8 на 10 метрів. Аби виконати його в нас є місяць. Будемо намагатись все зробити, але є проблема з основою для сіток. Її робить лише одна фабрика в Україні, ще одна — в тимчасово окупованому Бердянську», — коментує керівник напрямку виготовлення маскувальних сіток центру «Паляниця» Андрій Дубовик.

Військові замовили у запорізьких волонтерів 80 маскувальних сіток розміром 8 на 10 метрів


Через віялові та аварійні відключення електропостачання, проблемою з логістикою та високим попитом на продукцію, закупівля необхідних матеріалів ускладнено. Волонтерам доводиться шукати основу для плетення сіток за кордоном.

«Паляниця» — найбільший волонтерський центр Запоріжжя, що фокусується на допомозі військовим. Орім головного, має 7 районних штабів. Щодня там наближають перемогу близько 600 волонтерів. За час повномасштабного вторгнення запорізькі волонтери центру "Паляниця" сплели близько 2000 маскувальних сіток різного формату. Як зазначають волонтери, цього достатньо, аби «замаскувати» цілі гектари.

Сітки великого розміру плетуть в шкільних спортивних залах. Залучитись до роботи та допомогти зможе кожен охочий.









Добавлено: 2-02-2023, 12:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх