У Запоріжжі внаслідок пожежі загинуло 3 людини

14 лютого у Дніпровському районі міста Запоріжжя сталося дві пожежі, що забрали життя трьох людей.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

Внаслідок займань у приватному будинку та квартирі однієї з багатоповерхівок загинули двоє чоловіків та жінка. Слідчі відкрили кримінальні провадження та з’ясовують причини трагедії.

У цей день до поліції звернулась жінка з повідомленням про те, що її батько та бабуся що проживають у приватному будинку вже близько двох днів не виходить на зв'язок. Правоохоронці виявили, що в кухні відбулась пожежа, а власники помешкання – 65-річнй чоловік та його 96-річна матір – загинули. Попередньо причина смерті – отруєння чадним газом внаслідок тління дивану.

Стосовно другої пожежі поліції стало відомо з повідомлення від рятувальників. Виявилось, що в одній з багатоповерхівок після ліквідації займання на балконі був виявлений труп власника квартири – 66-річного чоловіка.

У Запоріжжі внаслідок пожежі загинуло 3 людини


«В обох випадках до трагічних наслідків за попередніми висновками фахівців призвело недотримання потерпілими правил пожежної безпеки, а саме – паління», – зазначають у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Досудові розслідування тривають, для встановлення причин пожежі та смерті громадян призначено низку спеціальних експертиз.

Правоохоронці закликали жителів Запоріжжя та області суворо дотримуватися правил експлуатації електронагрівальних приладів та електричних мереж. А також, ретельно обстежити пічне та газове опалення з метою безпечного їх використання.
Добавлено: 17-02-2023, 12:19
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх