Під час виконання бойового завдання на сході України загинув боєць Віталій Захарченко

Під час виконання бойового завдання на сході України загинули чотири бійці з 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС. Зокрема, серед них був боєць родом із Бердянська - Віталій Захарченко із позивним "Джин". Про це повідомляє Добровольчий Український Корпус у Фейсбук.

На початку повномасштабного вторгнення, коли місто було в окупації, Віталію разом із родиною вдалося вибратися звідти та переїхати на Рівненщину.

"У грудні 2022 року приєднався до лав ЗСУ та потрапив до нашого батальйону. Удома на нього чекали дружина з дитиною. Джин назавжди в строю", - йдеться у повідомленні ДУК.

Євген Саража із позивним "Джек" був добровольцем та воював з початку війни у 2014 році. У 2016-2019 роках був командиром 21 резервної сотні ДУК ПС Черкаської області. У 2019-му повернувся до цивільного життя, але продовжував допомагати побратимам як волонтер.

У перші ж дні повномасштабної війни повернувся до «Вовків Да Вінчі», аби захищати Україну. Був у найгарячіших напрямках за часи АТО/ООС та повномасштабної війни. У цивільному житті мав бізнес, дружину, виховував двох дітей. Мріяв добудувати будинок та жити там із родиною.


Ростислав Стадник "Росс" брав активну участь в громадському житті країни: займався волонтерською діяльністю, був учасником громадського руху "Гонор".

"24-го лютого, не зволікаючи, взяв до рук зброю та пішов захищати Україну. Рік тому Росс одружився. Мріяв після перемоги продовжити мандрувати з коханою світом. Росс назавжди в строю!", - зазначають у ДУК.


Юрій Кулик "Кабан" в цивільному житті захоплювався радіотехнікою. Відслужив контракт у ЗСУ та звільнився за рік до початку повномасштабної війни. У грудні 2022 року приєднався до лав цього батальйону.

Зазначається, що він мав дружину та двох дітей. Він говорив, що "головне — повернутися додому живим, але спочатку треба відомстити смерть наших лицарів та дітей, що залишилися без батька".

Добавлено: 20-02-2023, 11:56
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх