Мігранти з Таджикистану рили окопи для рф задарма

До поліції рф поскаржились мігранти з Таджикистану, мовляв, їм не заплатили обіцяні гроші за будівництво окопів на окупованій військами росії території Запорізької області.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на канал Baza у телеграм.

У дописі йдеться, що одному з робітників, на ім'я Амінжон за один виритий окоп запропонували 800 тисяч рублів. Відомо, що його та ще 32 громадян Таджикистану та Узбекистану було відправлено до тимчасово окупованої території Запорізької області. Вже там їх було розселено у покинуті домівки місцевих жителів.

Після майже місяця роботи, чоловік прорив 2 окопи та отримав 595 тисяч рублів, що менше ніж за один окоп. Проте, як зазначається у повідомлені йому пощастило набагато більше ніж його колегам. Частина працівників наразі не можуть повернутись до Москви.

«У кого-то случился аппендицит, другой рабочий потерял кисть руки, но никакой адекватной медицинской помощи они не получили», – йдеться у повідомлені.

Повернувшись до Москви, Амінжон одразу звернувся до поліції з заявою до наймача «Сергія Євгеновича», що його обдурив. Разом з ним, заяву написали ще троє його колег з Таджикистану. Наразі, робітнику, що поскаржився на махінацію загрожують розправою.

«А после жалобы Аминжону начали звонить с незнакомых номеров с угрозами. Неизвестные требуют от него забрать заявление, или «они приедут и расправятся с ним». Данных Сергея Евгеньевича Аминжон не помнит — никаких бумаг или договоров он не подписывал. Рабочий сильно напуган и боится выходить из дома», – повідомляється у дописі.


Добавлено: 20-02-2023, 16:43
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх