На Запоріжжі донька шукає батьків, яких окупанти "депортували" до підконтрольної Україні території

На тимчасово окупованій території Запорізької області російські загарбники під відеозапис нібито "депортували" на територію, підконтрольну Україні, Тетяну і Олександра Нечет, яких тримали в полоні майже три місяці. Про це інформує Центр журналістських розслідувань, яким повідомила це їх донька Юлія.

Зазначається, що до українського блокпоста чоловік і жінка не дійшли.

Так, Тетяна Олександрівна та Олександр Анатолійович Нечети мешкають на окупованій території Василівського району в с. Скельки. В полон до російських окупантів вони потрапили 29 жовтня 2022 року.

За словами доньки, в ніч з 29 на 30 жовтня в будинок до них прийшли озброєні люди: провели обшук на обійсті, а потім забрали господарів.

"Тато – тракторист, мама – домогосподарка, не можу навіть уявити, що в них шукали. Батьків забрали і повезли у Дніпрорудне у відділення "поліції". Там нібито і тримали аж до 14 січня 2023 року. В цей день з'явилося відео, де тата з мамою нібито «видворяють» на підконтрольну Україні територію", – розповіла ЦЖР донька зниклих.




Донька зниклих припускає, що "видворення" – це інсценування, після якого маму і тата повернули на окуповану територію і утримують в місцях несвободи.

"Наразі їхнє місце перебування та доля невідомі. Юлія повідомила про зникнення батьків відповідні державні структури, але звертається з проханням повідомляти їй будь-яку інформацію про зниклих на сторінці в Instagram", - йдеться у повідомленні ЦЖР.
Добавлено: 28-02-2023, 10:14
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх