Нічний ракетний удар по Запоріжжю: що відомо на цю годину

В ніч на 2 березня військові рф завдавати удару по обласному центру Запорізької області. В наслідок влучання ракети практично повністю було зруйновано один 5-поверховий будинок.

Про це повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

«За попередньою інформацією, загинуло 2 людини. Приносимо щирі співчуття рідним та близьким. Всі відповідні служби працюють», – йдеться у повідомлені.

Наразі на місті події вже розгорнуті пункти допомоги, Національної поліції, міської ради та соціального захисту, а комунальними автобусами відбувається евакуація постраждалих людей.

Нічний ракетний удар по Запоріжжю: що відомо на цю годину

Фото: Запорізька міська рада



В головному управлінні ДСНС у Запорізькій області повідомили, що станом на 07:00 тривають аварійно-рятувальні роботи на місці зруйнованої частини багатоповерхового будинку.

«Інформація стосовно постраждалих уточнюється. На 7:00 врятовано 11 людей, з яких одна вагітна жінка, та 20 евакуйовано, з них 3 госпіталізовано з травмами. З-під завалів рятувальники деблокували 2 загиблих людей», – повідомили в ДСНС.

На допомогу рятувальникам залучені волонтери «ВОГНИК Запоріжжя» та 4 волонтерів Загону Швидкого Реагування ТЧХУ у Запорізькій області. Крім того, на місці, де ведуться аварійно-рятувальні роботи, волонтери World Central Kitchen і UABeluga розгорнули пересувний намет з водою, гарячими напоями та їжею.


Фото: ГУ ДСНС
Добавлено: 2-03-2023, 08:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх