В «Запоріжжяобленерго» повідомили про ситуацію з електропостачанням у Запоріжжі

Внаслідок нічної ракетної атаки, в обласному центрі пошкоджено електрообладнання. Тривають аварійно-відновлювальні роботи. Відомо, що без енергопостачання залишилися 160 споживачів.

Про це повідомили у пресслужбі ПАТ «Запоріжжяобленерго».

«По решті території обслуговування ПАТ «Запоріжжяобленерго» ситуація вчора не зазнала змін. Вільнянський міжрайонний та Запорізький РЕМи – без відключень. По Гуляйпільському та Оріхівському районним відділенням, а також по Степногірській дільниці через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи вчора не проводилися, нових відключень не зафіксовано», – йдеться у повідомлені від компанії.

Не змінною залишається ситуація в Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням.

Наразі відсутній доступ до цих населених пунктів, а томі невідомою залишається інформації щодо стану електромереж.

На 07:00 2 березня без енергопостачання залишаються 24 109 споживачів у 70 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).
Добавлено: 2-03-2023, 10:58
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх