У Запоріжжі знову продовжується скандал у п'ятій міській лікарні

Фото: Суспільне Запоріжжя

Сьогодні, 7 березня у Запоріжжі знову продовжується скандал навколо посади директора п'ятої міської лікарні. Про це з місця подій передає "Суспільне".

Так, тимчасово призначений директором лікарні Петро Риженко вкотре спробував потрапити до адміністрації у міській лікарні. Натомість працівники медичного закладу йому перешкоджають, адже не погоджуються із його призначенням.

Загалом, це триває вже близько тижня.


Працівники міської лікарні "тримають" двері адміністрації. Фото: Суспільне Запоріжжя

Раніше, 3 березня повідомлялось, що співробітники аварійно-рятувальної служби "Кобра" пошкодили двері адмінкорпусу та кабінету директора лікарні, аби Петро Риженко міг потрапити до свого кабінету.

Відомо, що самі медики назвали це "рейдерським захопленням". Начальниця юридичного відділу Запорізької міської лікарні Олена Шитікова зазначає, що Анатолій Куртєв не має повноважень, аби ухвалювати рішення про звільнення чи відсторонення директорів КНП.

Згідно з розпорядженням секретаря міської ради Анатолія Куртєва, цю посаду Петро Риженко обійняв із 28 лютого. Того ж дня від виконання службових обов’язків відсторонили Дмитра Івченка.

Добавлено: 7-03-2023, 14:44
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх