Діти із прифронтового Оріхова отримали гуманітарну допомогу (Відео)

Ювенальні поліцейські та спецпризначенці передали дітям із прифронтового Оріхова гумдопомогу.

Про це вчора повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

Відвідати мешканців Оріхова, що досі перебувають у місті приїхали керівник ювенальної превенції обласної поліції разом із бійцями спецпідрозділу «Скіф». Як зазначають у поліції, хоча місто майже повністю спорожніло через щоденні обстріли, у місті досі залишаються родини з дітьми, яким необхідна допомога.

«Обстріли населених пунктів Оріхівщини не вщухають. Тож наша головна мета – убезпечити родини, в яких виховуються діти, від найстрашніших наслідків. Ми закликаємо батьків виїжджати з малечею до більш безпечних місць. Наші працівники зможуть надати їм повну всебічну допомогу, як у супроводженні, так і у подальшому розселенні та забезпеченні родин необхідними речами та продуктами першої необхідності», – розповідає начальник ювенальної поліції Ольга Зінченко.

Зазначається, що близько десяти родин отримали необхідний одяг, продуктові набори, засоби індивідуальної гігієни, павербанки, ліхтарики, солодощі та нові іграшки. Ця допомога надана за сприяння благодійників із української церкви християн віри євангельської у Стокгольмі та громадської організації Громадянський Рух "Всі разом!".

Добавлено: 10-03-2023, 09:26
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх