В поліції показали наслідки ворожих ударів по Запоріжжю та області

Впродовж 10, 11 та 12 березня російські війська завдали 155 ударів по територіях Запоріжжя, а також Запорізького, Пологівського та Василівського районів у регіоні. Правоохоронці показали наслідки ворожих ударів.

"За три доби працівники поліції зафіксували 29 повідомлень про руйнування. Росіяни били з артилерії та РСЗВ, застосували авіацію, безпілотні летальні апарати, також завдали ударів із ЗРК С-300", - йдеться у повідомленні.

Під ворожий удар потрапили такі населені пункти як Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Полтавка, Новоданилівка, Білогір’я, Новоандріївка, Ольгівське, Святопетрівка, Страроукраїнка, Мала Токмачка, Червоне, Малинівка, Чарівне, Червоне, Гуляйпільське, Малі Щербаки, Кам’янське, Степове, Приморське, Плавні, Юрківка, Таврійське та Комишуваха.

Так, дві ракети влучили в обласний центр. Внаслідок обстрілу на території промислового підприємства відбулося займання, пошкоджені приміщення та газопровід поблизу промоб’єкту.


Крім цього, постраждали жителі трьох районів області. Повідомляється про пошкоджені будинки, господарчі та гаражні приміщення, зокрема – побиті дахи, фасади та вікна.

В поліції показали наслідки ворожих ударів по Запоріжжю та області




За всіма фактами воєнних злочинів поліцейські зібрали докази і передали матеріали до УСБУ в Запорізькій області для відкриття кримінальних проваджень за статтею 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.
Добавлено: 13-03-2023, 12:57
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх