На Запоріжжі викрили діяльність підпільного грального бізнесу

У Вільнянську Запорізької області поліцейські припинили діяльність підпільного грального бізнесу. Про це інформує пресслужба ГУНП в Запорізькій області.

Зазначається, що заклад функціонував на території міста в умовах суворої конспірації: без вивісок та реклами. За допомогою камери відеоспостереження адміністратор проводила фейс-контроль "любителів" азартних ігор.

"Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 5 гральних автоматів, 4 комп'ютери в зборі, флеш-носії, металевий сейф, чернові записи, первинну бухгалтерську документацію, касовий апарат, камеру відеоспостереження та відеореєстратор", - вказують у повідомленні поліції.

На момент візиту правоохоронців у приміщенні знаходилось троє гравців. На них складені адміністративні матеріали.

На Запоріжжі викрили діяльність підпільного грального бізнесу


За фактом злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.
Добавлено: 16-03-2023, 09:43
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх