Запровадження "рубльової зони": СБУ збирає докази участі у цьому місцевих колаборантів Запорізької області

СБУ продовжує збирати докази участі місцевих колаборантів у запровадженні "рубльової зони" на окупованій росіянами частині Запорізької області. Про це йдеться в пресслужбі Запорізької ОВА.

Так, Служба безпеки зібрала докази участі керівниці одного з відділень ПАО "Промсвязьбанка", що функціонує на тимчасово окупованій території смт. Веселе, в запровадженні банківської системи рф.

"Її було призначено на посаду керівника "дополнительного офиса "На Молодёжной" ПАО «Промсвязьбанка", - йдеться в повідомленні ОВА.

Зазначається, що для відкриття "філії" підконтрольного кремлю "Промсвязьбанку" окупаційна влада використала приміщення захопленого відділення української фінустанови.

За даними слідства, отримані "рубльові" надходження до бюджету рф були спрямовані на фінансування потреб воєнно-промислового комплексу та окупаційних угруповань.

Так, за вказівками з російського центробанку колаборантка сприяла місцевій окупаційній адміністрації блокувати обіг гривні на території району. Їй повідомлено про підозру.
Добавлено: 16-03-2023, 12:28
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх