Готуються до оборони: у Запорізьку область прибуло підкріплення ворожих військових

Фото: ілюстративне

На тимчасово окупованій території Запорізькій області росіяни активно готуються до оборони: прибуло підкріплення ворожих військових. Про це розповів міський голова захопленого Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, від запорізької лінії фронту до Мелітополя окупанти облаштували щонайменше три лінії оборони, а в деяких місцях – чотири. Деякі бетонні частини обладнані деревиною, а частину просто викопали в землі й залишили як є.

Три тижні тому розпочали будівництво чергової лінії укріплень, зокрема на кордоні Запорізької й Донецької областей, а також на кордоні з Херсонською областю. Ще одну лінію будують за п'ять кілометрів від Мелітополя та на шляху з Мелітополя до Криму.

"Водночас вирубують Мелітопольське лісництво, а дерево везуть на укріплення фортифікацій", - розповів Федоров.

Також він зазначив, що фіксують прибуття на окуповану територію чергової партії російських військ.

"До Кирилівки заїхали "вагнерівці", у Мелітополі окупанти заселили чергову будівлю – гуртожиток, звідки виселили переселенців, у Токмаку – новий заїзд кавказців", - пояснив міський голова.

Як наслідок – посилились фільтраційні заходи і контроль за місцевим населенням, додав Федоров.

Раніше ми повідомляли, що російські війська на окупованих територіях Запорізької області вирили окоп, що безперервно простягається на відстань у понад 70 км.
Добавлено: 11-04-2023, 11:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх