Підтримати рятувальників Оріховщини приїхав український артист Коля Сєрга

Фото: скріншот відео ГО ДСНС України у Запорізькій області


Вчора до Запоріжжя приїхав музикант Коля Сєрга, який поспілкувався з рятувальниками, які несуть службу в Оріхівщині. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України Запорізькій області.  

Під час зустрічі зі співробітниками ДСНС, артист поспілкувався із рятувальниками незламного міста Оріхів, заспівав їм свої пісні та навіть виконав їх разом із ними.

«Під час цієї війни ми багато втрачаємо зовнішнього, але отримуємо внутрішнє — силу, віру, ціль. Наша загальна мета — створення порядної і чесної держави. І Перемога — це перша сходинка. Обов'язково переможемо, все відбудуємо і розквіте Оріхів», - говорить Коля Сєрга.




Наразі артист служить у лавах ЗСУ та очолює Громадську організацію «Культурний Десант», яка понад рік надає морально-психологічну підтримку цивільним українцям.

Виконувач обов’язків міського голови Анатолій Куртєв повідомив, що:
«Штаби «Культурного Десанту» вже є в Краматорську та Покровську, а тепер такий штаб відкриється і в Запоріжжі. Ми обов’язково будемо сприяти цій крутій ініціативі: надамо приміщення для організації штаба, а також допоможемо з інформаційною підтримкою та координацією з керівниками молодіжних організацій і волонтерами».


Добавлено: 2-05-2023, 14:12
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх