У Запоріжжі невідомі напали на військовослужбовців

Поліція встановлює учасників стрілянини в одному з районів міста Запоріжжя. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

Вчора близько 16:00 на стоянці автотранспорту біля міського ринку виник конфлікт між військовослужбовцями та невідомими особами, внаслідок якого останні вчинили стрілянину з мисливської та автоматичної зброї. Крім того, невідомі особи використовували під час сутички предмети для нанесення тілесних ушкоджень.

Зазначається, що невідомі нападники зникли з місця події на автомобілях у невідомому напрямку. А один з військових отримав ножові поранення та було доставлено до лікарні.

«У результаті слідчо-оперативних заходів на одному з блокпостів Запорізької області поліцейські затримали двох чоловіків, 1976 та 2001 років народження, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення. Зловмисників затримано на підставі статті 208 КПК України. Наразі обидва перебувають в ізоляторі тимчасового тримання», – повідомили у поліції.

Тривають заходи щодо встановлення інших фігурантів кримінального правопорушення тривають. Нападникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.
У Запоріжжі невідомі напали на військовослужбовців

Добавлено: 16-05-2023, 12:35
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх