Кількість російських військових на Запорізькому напрямку збільшується, - мер Мелітополя

Ілюстративне фото

На Запорізькому напрямку кількість російських військових лише збільшується, а не зменшується.

Про це на брифінгу повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров, пише "УНН".

"Кількість рашистських військових саме на Запорізькому напрямку поблизу Василівки, Молочанська, Токмака лише збільшується, але їх точно не зменшується. Також ми бачимо тенденцію, що в селищах, з яких ворог робив примусову евакуацію, рашистські військові заїжджають до порожніх будинків та квартир. Якщо і бачимо тенденцію на переміщення ворожих військ, то точно в сторону Запорізького фронту, а не навпаки", - сказав Федоров.

Також він зазначив, що протягом останніх двох днів було знищено вороже угруповування поблизу селища Велика Білозерка, що поруч з Мелітополем.

"Щонайменше десятки двохсотих та трьохсотих доставлялись до міста Мелітополя, як у міську лікарню, яка надає медичні послуги цивільному населенню, так і до захопленого дитячого санаторію, в якому ворог розташував свій військовий шпиталь", - розповів міський голова.

Він додав, що українські бійці повністю знищили військове угруповування поблизу селища Пологи та Токмака. Зокрема, з Токмака загиблих росіян "вивозили в братську могилу під Чапаєвку".
Добавлено: 24-05-2023, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх