У Запоріжжі було підписано меморандум про впровадження проєкту дитячого руху «Байда»

У березні 2023 року за ініціативою ювенальних поліцейських Запоріжжя стартував дитячий проєкт під назвою «Байда», який має на меті сприяти розвитку та самореалізації підлітків.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

У підписанні меморандуму про взаємодію в межах дитячого проєкту були присутні: очільник поліції області Артем Кисько, голова ЗОВА Юрій Малашко, в.о. міського голови Анатолій Куртєв, а також керівники шістьох громадських організацій Запоріжжя. 

Зазначається, що головною метою ініціативи є виховання дітей віком від 12 до 17 років на основі суспільно-державних принципів, патріотично-правового характеру та шанобливого ставлення до української нації, традицій, сприяння їх розвитку та самореалізації, організація корисного довкілля, зокрема із залученням до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

В межах проєкту планується упродовж трьох тижнів підготувати близько 30 дітей. Вони повинні пройти спеціальне навчання, ознайомитись з основними напрямками новоствореного проєкту, отримати посвідчення та форму, а вже потім брати участь у програмі, яку розробили для дітей.
Добавлено: 1-06-2023, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх