У Запорізькій області співробітники поліції зафіксували наслідки 155 ворожих влучань ворога

За дві доби, 29 та 30 липня окупанти обстріляли обласний центр та населені пункти Запорізького, Пологівського та Василівського районів. Четверо осіб отримали поранення, двоє людей загинули.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

Ракетою С-300 ворог завдав удару по Запоріжжю. Повідомляється, що ракета влучила на відкритій території лісосмуги в одному з районів міста. Внаслідок влучання пошкоджені квартири, авто, високовольтні електродроти, магазини та інші будівлі навколо епіцентру влучання.

«Внаслідок ракетного удару смертельно поранено чоловіка та жінку, ще троє осіб звернулися до місцевих лікарень за медичною допомогою», ― йдеться у повідомлені.

Крім того, із ЗРК С-300 зафіксовано влучання у двох селах Новомиколаївської ОТГ Запорізького району. Інформації про жертв не надходило.
У Пологівському районі в результаті атаки ворога безпілотниками, авіацією, РСЗВ та артилерією правоохоронці фіксують руйнування інфраструктури.

До того ж в результаті артобстрілу Малої Токмачки осколкові поранення обличчя, тулуба, верхніх і нижніх кінцівок отримав 48-річний місцевий житель. Чоловіка було госпіталізовано.

Загалом, до поліції надійшло 40 повідомлень про руйнування житлової та цивільної інфраструктури.

У Запорізькій області співробітники поліції зафіксували наслідки 155 ворожих влучань ворога








Добавлено: 31-07-2023, 15:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх