У Запоріжжі до суду передано обвинувальні акти стосовно колишніх поліцейських, які влаштувались до «народній міліції смт. Якимівка»

Фото: armyinform.com.ua

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальні акти стосовно ще трьох правоохоронців за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Запорізької обласної прокуратури.

За даними слідства, співробітники структурного підрозділу Мелітопольського РУП добровільно залишились на тимчасово окупованій території області та вступимли до лав так званого правоохоронного органу «народна міліція смт. Якимівка», а пізніше в «Отдел полиции № 3 (дислокации пгт. Акимовка) УВД по г. Мелитополю и Мелитопольскому району ГУВД Запорожской области».

«Підозрювані беруть участь у чергуванні та охороні незаконно створеного «правоохоронного органу». Забезпечують ворога зведеною оперативною інформацією, вирішують питання по доставлених в окупаційну «поліцію» громадянах, що чинять спротив незаконній владі, а також виконують інші злочинні вказівки і розпорядження», ― йдеться у повідомлені.

Зазначається, що наразі підозрювані звільнені з органів Нацполіції України.

Нагадаємо, викрито чотирьох експравоохоронців, які зрадили присязі та поповнили лави окупаційної «поліції» Мелітополя. 
Добавлено: 8-08-2023, 12:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх