На ТОТ Запорізької області відбулась перестрілка між кадирівцями та дагестанцями, ― ЦНС

Фото ілюстративне: з відкритих джерел

12 серпня, у тимчасово окупованому селі Михайлівка, що у Запорізькій області між кадирівцями та дагестанцями відбувся конфлікт зі стріляниною.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією від підпілля, 12 серпня, до селища Михайлівка, Василівського району прибули пропагандисти з рф, для фільмування сюжету про «внесок в розбудову окупованих територій» одного з високопосадовців кадирівців.

Однак, у вечорі того для, в районі Центрального парку відбулася словесна перепалка між кадирівцями та дагестанцями з іншого підрозділу окупаційних військ. Зазначається, що під час сварки один з окупантів відкрив вогонь у повітря зі стрілецької автоматичної зброї.

«В ході сутички, одному з окупантів було нанесено чисельні колото-різані ушкодження, несумісні з життям. Це призвело до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням підствольних гранатометів ГП-25 «Костер», ручних наступальних гранат та стрілецької автоматичної зброї. В ході бою, успіх мали дагестанці. З обох сторін безповоротні втрати склали 20 військовослужбовців підрозділів рф, поранених – понад 40. Командира кадирівського підрозділу (ймовірно у званні полковника), у якості покарання, відправлено на передові позиції», ― йдеться у повідомлені.
Добавлено: 14-08-2023, 16:57
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх