Президент відвідав військових, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку

Фото: ОП

Вчора, 15 серпня, під час робочої поїздки в Запорізьку область президент України Володимир Зеленський відвідав військових, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

Про це йдеться у повідомленні Офісу Президента.

Так, Зеленський зустрівся з командувачем угруповання військ "Таврія" Олександром Тарнавським і побував у розташуваннях низки бригад, зокрема, 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура", 117-ї окремої механізованої бригади та на передових пунктах управління 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ і 118-ї окремої механізованої бригади.

Президент відвідав військових, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку

Фото: ОП

"Президент заслухав доповіді командирів про перебіг бойових дій та разом із комбригами й комбатами обговорив найбільш проблемні питання їхніх підрозділів", - йдеться у повідомленні.

Військові наголошували на необхідності засобів радіоелектронної боротьби та фронтових систем ППО для протидії авіації та БПЛА противника. Також є потреба в безпілотних літальних апаратах, оскільки вони швидко витрачаються в умовах наступальних дій.

Крім цього, обговорювалися питання професійного відбору людей, оснащення бригад спеціальним обладнанням і технікою, потреби в броньованому евакуаційному транспорті.
Добавлено: 16-08-2023, 10:10
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх