В ГУР розповіли подробиці щодо ударів по ворожим об’єктам на захопленій частині Запорізької області

Скріншот з відео

Українська розвідка розповіла подробиці та показала удари 23 і 24 серпня по ворожим об’єктам в Енергодарі та Кам’янці-Дніпровській на захопленій частині Запорізької області.

Відео опублікувало Головне управління розвідки МО України.

Так, 24 серпня у місті Кам’янка-Дніпровська Василівського району близько шостої ранку дроном було завдано удар по помешканню так званого "заступника голови" окупаційної військово-цивільної адміністрації, колаборанта Олександра Реймера. Пораненого зрадника евакуювали до лікарні.
 
Натомість 23 серпня в штабі відділення фсб міста Енергодар Запорізької області (вул. Набережна, 24) відбувався захід для особового складу окупаційних військ.
 
"Близько 19.00, у момент найбільшої концентрації рашистів, у штабі пролунав потужний вибух. Після початку евакуації по паркувальному майданчику поблизу будівлі був нанесений ще один удар, який додатково знищив особовий склад окупантів, а також значно пошкодив розташовані там автомобілі", - розповіли в ГУР.

Тоді на місце події прибули три пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Тіла вбитих загарбників кількома військовими "Уралами" відвезли у напрямку Мелітополя.
Добавлено: 28-08-2023, 15:05
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх