У Генштабі ЗСУ повідомили про успіх українських захисників в Запорізькій області

Фото: Генштаб

Сили оборони мали успіх у напрямках Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове, що в Пологівському районі Запорізької області.

Про це сьогодні, 30 серпня, повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України.

Українські військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. За даними Генштабу, вони закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

На Бахмутському напрямку Сили оборони також продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. Нині закріплюються на досягнутих рубежах.

"Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Красногорівки та Мар’їнки Донецької області. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви", - зазначають у штабі.

Українська армія продовжує стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Росіяни безуспішно наступали у районах районах Новоєгорівки, Білогорівки Луганської області та Богданівки, Курдюмівки, Озарянівки Донецької області. Важкі бої тривають.
Добавлено: 30-08-2023, 11:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх