На Мелітопольському напрямку ЗСУ разом із підрозділами Нацгвардії просунулись в глибину оборони ворога

Сили оборони України продовжують ведення наступальних дій у Запорізькі області.

Про це, 31 серпня, під час брифінгу в Military Media Center повідомив т. в. о. директор департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович.

«На Мелітопольському напрямку, завдяки професійним діям та підтримці артилерії особовий склад штурмових груп бригад «Гвардії наступу» у взаємодії з підрозділами Збройних сил на окремих напрямках мав успіх та просунувся в глибину оборони ворога», ― повідомив полковник Микола Уршалович

За його словами, під час проведення наступальних дій, нацгвардійці ліквідували до роти загарбників та захопили їхні позиції, а поблизу Новопрокопівки знищили МТЛБ противника.

Крім того, на Бердянському напрямку військові Національної гвардії України зачистили населений пункт Урожайне та закріпились на досягнутих рубежах.

«На Бердянському напрямку підрозділи батальйонної групи центрального оперативного-територіального об’єднання Національної гвардії провели зачистку території населеного пункту та закріпились на південні околиці Урожайного», ― йдеться у повідомлені.
Добавлено: 31-08-2023, 14:56
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх