«Він був гарною, життєрадісною людиною, мав багато друзів»: на Запоріжжі в останню путь провели захисника України Володимира Прилуцького

Фото: vilnyanska-gromada.gov.ua

12 вересня 2023 року, під час виконання бойового завдання поблизу селища Приютне, що на Запоріжжі, від численних осколкових поранень загинув Володимир Вікторович Прилуцький.

Про це, 18 вересня, повідомили в пресслужбі Вільнянської міської ради.

Володимир народився 9 грудня 1979 року у місті Вільнянську, де і провів своє дитинство. У 1997 році закінчив Вільнянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2. Однокласники та вчителі згадують, що Прилуцький Володимир був вихованим та гарним учнем.

У 2001 році Володимир Прилуцький закінчив Запорізький державний університет за спеціальністю вчитель математики та фізики. Працював у Вільнянській виправній колонії № 20. Останнє місце роботи – комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Запоріжжя», де Володимир працював начальником караулу.

«25 лютого 2022 року був мобілізований першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на військову службу, яку проходив у військовій частині А7278. Володимир добровільно з перших днів війни пішов захищати кордони України. У військовій частині він працював радіотелефоністом 2 стрілецької роти», ― йдеться у повідомлені.

Захисник України загинув 12 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Приютне Запорізької області під час обстрілу військової частини.

У Володимира залишились дружина та 4-місячний син.

«Він був гарною, життєрадісною людиною, мав багато друзів»: на Запоріжжі в останню путь провели захисника України Володимира Прилуцького



Добавлено: 18-09-2023, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх