На Запоріжжі правоохоронці встановлюють обставини двох ДТП за участі пішоходів

Обидві аварії сталися у вечірній час 23 вересня в районі смт Новомиколаївки та 24 вересня в Хортицькому районі Запоріжжя.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

Так, 23 вересня на автошляху «Запоріжжя-Донецьк», 72-річний водій автомобіля «Ford» перевищив швидкість та скоїв наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці. Від отриманих травм 83-річна жінка померла на місці.

На Запоріжжі правоохоронці встановлюють обставини двох ДТП за участі пішоходів


Інша аварія сталася 24 вересня у Запоріжжі по вулиці Василя Сергієнка. Зазначається, що 74-річний водій автомобіля «Chery» скоїв наїзд на 66-річну жінку, яка переходила проїжджу частину в невстановленому для цього місті. Пішохідка отримала численні тілесні ушкодження та була госпіталізована.




«За результатами медичних освідувань обидва водії тверезі. Їх транспортні засоби вилучені та поміщені на територію спецмайданчика», ― йдеться у повідомлені.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація подій – ч. ч. 1, 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Добавлено: 26-09-2023, 10:12
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх