Анатолій Куртєв розпорядився модернізувати та розробити офіційний веб-сайт Запорізької міської ради

На сайті міськради з’явився документ згідно з яким офіційний веб-сайт Запорізької міської ради збираються модернізувати.



Про це повідомляє "Паноптикон", посилаючись на Розпорядження №222р від 21.09.2023, яке опубліковане на сайті Запорізької міської ради 22 вересня.

Так, зідно документу, Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» у строк до 20.12.2023 повинно опрацювати питання модернізації та розробки офіційного веб-сайту Запорізької міської ради з використанням платформи Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (Програма EGAP), яка реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Був встановлений план-графік проведення робіт з модернізації та розробки офіційного веб-сайту Запорізької міської ради. Докладніше за посиланням.

Крым того, Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради, комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» повинно розробити проєкти необхідних нормативних документів, які будуть регулювати питання інформаційного наповнення і функціонування веб-сайту.
Добавлено: 2-10-2023, 12:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх