"Розпилив перцеву суміш та втік": у Запоріжжі затримали чоловіка, який не заплатив за одяг у магазині (ФОТО)

Чоловік прийшов до спортмагазина, перевдягнувся у новий одяг і замість сплати за товар розпилив перцеву суміш в обличчя продавчині та кинувся навтьоки.



Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

9 жовтня близько 12:00 до відділу поліції № 2 (Олександрівський) Запорізького РУП надійшло повідомлення про грабіж від 57-річної власниці магазина.

Правоохоронці встановили, що до торгівельного закладу прийшов молодий чоловік та обрав для себе комплект спортивного одягу. Він попросив продавчиню скласти його старе вбрання в пакет, бо хотів одразу піти в новому. Жінка виконала прохання покупця, а коли назвала суму для оплати, той розпилив їй в обличчя перцеву суміш та втік. Потерпіла вибігла за ним слідом та покликала на допомогу. Неподалік від місця вчинення правопорушення зловмисника затримали перехожі та утримували до прибуття поліцейських.

Грабіжником виявився 24-річний запоріжанин, який раніше проблем із законом не мав. Його затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Термобілизну, спортивний костюм та бейсболку вилучено як речові докази.

На цей час фігуранту вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину. За скоєння грабежу в умовах воєнного стану чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.






Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 10-10-2023, 17:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх