Під Мелітополем осетини влізли в чужий дім та зґвалтували господиню (ФОТО)

У Мелітопольському районі окупанти зґвалтували жінку і намагалися приховати сліди злочину.


Як стало відомо журналістам РІА-Мелітополь, уродженці Північної Осетії оселилися в будинку, який належить місцевій жительці. Жінка тимчасово виїхала до Криму на заробітки. Коли повернулася додому, намагалася пояснити, що жити з непроханими "гостями" під одним дахом вона не збирається. У відповідь окупанти застосували силу. За деякими даними, після зґвалтування, жінку відвезли в лікарню в Мелітополь. Жива вона чи ні односельці не знають, оскільки відтоді її ніхто не бачив. А селом почали поширювати плітки, нібито жінки вже в живих немає.

Приховати злочин осетинам не вдалося. Через деякий час у зайнятому ними чужому будинку співробітники фсб провели обшук, який тривав кілька годин.

Повідомляється, що через кілька тижнів в окупаційних ТГ-каналах з'явилася інформація про те, що фсб накрило наркопритон, організований уродженцями Північної Осетії. Жодного слова про те, що "визволителі" зґвалтували господиню будинку, в ЗМІ не писали.

Під час обшуку, який був проведений на території домоволодіння, окрім наркотиків, російські силовики виявили схованку з такою кількістю зброї та боєприпасів, якою можна забезпечити невеликий підрозділ вояків.

У схроні було знайдено пістолет Макарова з 9 набоями, 8 магазинів АК, набої для АК у кількості 589 штук, постріли осколкових гранатометів, гранати Ф1, гранати РГД, а також термобаричні боєприпаси для гранатометів РПГ.

За інформацією місцевих жителів, осетини часто влаштовували пиятики в будинку, після чого виходили у двір і стріляли з автоматів.




Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 19-10-2023, 20:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх