Окупанти обстріляли Запоріжжя ракетою ОТРК «Іскандер-М»: коментар поліції (ФОТО)

24 жовтня армія рф нанесла ракетний удар по обласному центру, скинула авіабомбу на Новоданилівку, здійснила 14 БПЛА-атак, артилерійських та РСЗВ-обстрілів по інших містах і селах Пологівського й Василівського районів.



Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Загарбники вдарили ракетою ОТРК «Іскандер-М» по промисловій зоні обласного центру, пошкоджено територію одного з підприємств і припарковані транспортні засоби.

За добу поліцейські зафіксували 19 повідомлень про руйнування житлової та промислової інфраструктур регіону. Влучання задокументовані у Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новодарівці, Роботиному, Малій Токмачці, Новоандріївці, Малинівці, Чарівному, Гуляйпільському, Щербаках, Полтавці, Білогір’ї, Левадному, Червоному, Новоданилівці, Кам'янському, Степовому, П’ятихатках, Малих Щербаках.

Внаслідок ворожих влучань у населених пунктах Пологівського та Василівського районів зруйновані житлові будинки, вибуховою хвилею пошкоджені прибудинкові території.

Інформації про постраждалих не надходило.

Наслідки збройної агресії окупантів задокументували працівники поліції та СБУ. За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження в рамках ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.







Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 25-10-2023, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх