У Бердянську окупанти використали штучний туман, щоб розвантажити військовий вантаж (ФОТО)

Мешканці тимчасово окупованого Бердянська вчора, 30 жовтня, цілий день спостерігали загадковий дим у районі порту.


Як повідомляв телеграм-канал "Бердянськ сьогодні", місцевих жителів стверджують, що речовину окупанти розпилювали літаками.



«У місті відбувається щось незрозуміле. З боку Приморська з моря зайшов якийсь чорний туман. Дуже сильно смердить якоюсь хімією. З ранку, як завжди, над морем нарізав кола російський літак», — писав телеграм-канал посилаючись на місцевих жителів..




Пізніше у Бердянській міській військовій адміністрації, розповіли, що у той день рашисти розвантажували судно з військовим вантажем в Бердянському порту. Саме тому цілий день бердянці спостерігали в районі порту штучний туман, яким окупанти намагалися прикритись.

"Ми закликаємо бердянців, які зараз проживають на тимчасово окупованій території, бути обережними та перебувати якомога далі від інфраструктури", - заклакають у військовій адміністрації.

"У місті відбувається щось незрозуміле. З боку Приморська з моря зайшов якийсь чорний туман. Дуже сильно смердить якоюсь хімією. Зранку, як завжди, над морем нарізав кола російський літак", - передавав слова місцевих жителів телеграм-канал "Бердянск Сегодня".

Зазначимо, що густий "туман" у порту не що інше, як димова завіса, яку регулярно використовують у районі Кримського мосту. Щоб уникнути розповсюдження інформації та, ймовірно, для запобігання нанесення ударів ЗСУ, росіяни використали цей самий метод з димом.

Головне фото илюстративне
Добавлено: 31-10-2023, 15:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх