В Запоріжжі на базі гімназії оновили укриття (ФОТО)

Ремонт найпростішого укриття завершили у запорізькій гімназії №33, що в Заводському районі. Роботи розпочались у серпні і тривали до цього часу.


Оновлене укриття, яке може вмістити одночасно 124 особи, цілодобово відкрито для всіх мешканців району. Про це повідомляє пресслужба Запорізької міськраді. В укритті провели великий обсяг робіт, у тому числі оновили вентиляцію та навіть встановили підсилювач мобільного зв'язку.

Був зроблений косметичний ремонт, встановлена сучасна вентиляція, яка працює у тому числі на тепловий режим. Якщо не буде світла, в Запорізькії гімназії №33 є власна котельня, яка може працювати від генератора. Також були підсилені віконні блоки, їх оновили, встановили спеціальні двері на вході та облаштували сучасні санвузли.

Враховуючи оновлене укриття, батьки тепер сподіваються на можливість змішаного навчання дітей. Це стане можливим після отримання всіх дозволів, якщо батьків задовольнить стан оновленого укриття та вони більшістю голосів проголосують за.

Також на базі гімназії працює Пункт незламності, де є запаси питної води, генератори, буржуйки, зарядні пристрої, місця для відпочинку, продукти та все інше для забезпечення комфорту запоріжців на 48 годин у разі екстрених відключень світла.















Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 7-11-2023, 12:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх