Стало відомо, коли розпочнеться опалювальний сезон у Запоріжжі

Для забезпечення об′єктів м. Запоріжжя теплом, роботи з пуску теплогенеруючого, мережного та теплоспоживаючого обладнання проводитимуться поетапно.



Про це повідомляє Запорізька міська рада.
Департамент з управління житлово-комунальним господарством міської ради інформує, що відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 09.11.2023 № 665 «Про початок опалювального періоду 2023-2024 років у місті Запоріжжі», опалювальний сезон у Запоріжжі стартує з 15 листопада 2023 року.

З 15 листопада концерн «МТМ» розпочне запуск котелень та подачу споживачам теплоносія. Пуск теплоносія у системи опалення будинків, видалення повітря та продувка стояків будуть здійснюватися до 21 листопада. Контакт-центр «15-80» розпочне приймати заявки споживачів стосовно опалення з 22 листопада.

"Закликаємо керуючі компанії, ОСББ та ЖБК своєчасно виконати прийом теплоносія та налагодити внутрішньобудинкові системи опалення. Саме від вас залежить, чи матимуть мешканці ваших будинків тепло у своїх квартирах якнайшвидше, чи страждатимуть від холоду", - про це написав Анатолій Куртєв.


Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 14-11-2023, 12:46
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх