У Запоріжжі врятували підлітка, який яких опинився у водяній пастці (ВІДЕО)

Діти загубилися під час прогулянки в Шевченківському районі, один із хлопців впав у річку та тривалий час не може самостійно вибратись.



Патрульні Запоріжжя отримали виклик про те, що під час прогулянки загубилися двоє хлопців. Екіпажі направилися на пошуки дітей.

Поліцейські ретельно обстежували всі берегові ділянки, гучно кликавши дітей, й одночасно підтримували телефонну розмову з одним із хлопчиків. Ситуація ускладнювалася тим, що на вулиці була морозна температура, до того ж хлопчик зовсім не орієнтувався на місцевості, а його телефон мав низький заряд.

Згодом патрульні віднайшли 13-річну дитину. Підліток був по плечі у воді, і не міг рухатися, оскільки занурився в мулисте дно. Через щільні зарості очерету інспектори пробралися до знесиленого хлопця та врятували його.

Патрульні переодягнули дитину в сухий одяг, а рятувальники, які прибули на допомогу, донесли хлопчика до патрульного авто. Надалі охоронці порядку передали дитину медикам.

Іншого хлопчика знайшли згодом, промерзлий та наляканий він бродив хащами на іншому березі. Дитину також ушпиталили до медичного закладу.



Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 28-11-2023, 10:51
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх