У Запоріжжі хочуть ліквідувати «Інспекцію з благоустрою м.Запоріжжя» та залишити Мунварту (ДОКУМЕНТ)

Міська влада розглядає можливість припинення функціонування інспекції, яка забезпечує контроль за станом благоустрою міста.

Проєкт рішення «Про припинення шляхом ліквідації установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради» опублікувала депутатка Запорізької міської ради Регіна Харченко у Facebook. Автор проекту рішення - Департамент муніципального управління.



Згідно документу, даний проект запропоновано з метою «оптимізації» функцій, які в деяких аспектах повторюються установою «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» та КП «Муніципальна варта», а також з метою скорочення структурних підрозділів міської ради.

Як відомо, спеціалізацією комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради є забезпечення на території, що перебуває під її юрисдикцією, охорони громадського порядку, законності, прав, свобод і законних інтересів громадян.

Разом з тим, за інформацією Регіни Харченко, вище згадане КП за останній рік так і не отримало ліцензію для охоронної діяльності, та за 2023 рік ні заробило ані гривні, але при цьому витратило 3,5 млн. грн. бюджетних коштів.

"Інспекції не мають заробляти гроші, навідміну від КП.
Інспекції не займатися охоронною діяльністю - це те, чим би теоритично мали займатися «мундартівці».
То скажіть яка мета цього проекту рішення з ліквідації працюючого органу!?", - написала депутатка.




Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 28-11-2023, 21:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх