Псевдокерівник з ТОТ Запорізької області, забезпечував укомплектування російської армії за рахунок жителів Приморська, отримав підозру

Мешканець окупованого Криму за пропозицією ворога прибув до Приморська Запорізької області, де з квітня 2023 року очолив так звану «Военно-гражданскую администрацию Приморского района Запорожской области».


Як повідомляє пресслужба Запорізької обласної прокуратури, працюючи на посаді голови у незаконно створеному органі, він забезпечував його загальне керівництво, формував штат, вирішував питання з призначення керівників муніципальних підприємств, створених на базі захоплених українських комерційних структур, тощо.

Ініціативно взаємодіяв зі збройними силами країни-агресора. З метою забезпечення укомплектування російської армії за рахунок жителів окупованої території Запорізької області брав активну участь в організації у Приморську військового обліку. З цією метою він змусив працівників місцевих підприємств пройти відповідну реєстрацію.

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури громадянину України повідомлено про підозру у колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 29-11-2023, 11:04
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Jeannette
Thanks really helpful. Will certainly share website with my friends. https://www.praca-biznes.pl

Fantastic page, Continue the great job. Appreciate it! mojekatowice.pl

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх