У Запоріжжі троє жінок організували "дім розпусти" (ФОТО, ВІДЕО)

Троє жінок на території обласного центру організовували місця для вчинення розпусних дій. До надання сексуальних послуг залучили близько десяти місцевих жительок. Година «сервісу» для клієнтів коштувала 2 500 гривень.



Пресслужба ГУНП у Запорізькій області повідомляє, що 31-річна жителька Запоріжжя залучила до протизаконного бізнесу двох подруг. На території міста вони підшукали 10 жінок, які надавали послуги сексуального характеру за гроші. В орендованих квартирах, адреси яких вони щотижня змінювали, «підприємиці» влаштовували зустрічі дівчат із клієнтами. За такі послуги чоловіки сплачували 2500 гривень за годину.

За місцями проживання фігуранток кримінального провадження, а також за адресами розташування місць розпусти поліцейські за силової підтримки спецпризначенців БПОП провели санкціоновані обшуки. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-карти, візитівки, чорнові записи, ноутбуки, банківські картки та грошові кошти, отримані у результаті незаконної діяльності.

Правопорушницям слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Одну із адміністраторок затримали, найближчим часом суд обиратиме зловмисницям запобіжні заходи. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до семи років. Досудове розслідування триває.










Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 30-11-2023, 12:14
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх