У медичному комунальному підприємстві Запоріжжя купували паливо сумнівної якості та ремонтували автівку за ціною нової, - ЗОВА

У Запорізькій обласній військовій адміністрації провели засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність” разом з правоохоронцями, представниками ОТГ і громадськістю.



Як повідомив голова ЗОВА Юрій Малашко, за результатами моніторингу публічних закупівель було скасовано низку тендерів - зокрема на проведення поточного ремонту та утримання території загального користування в одній з громад Запорізького району та придбання гусеничного екскаватору в громаді Мелітопольського району.

Крім того, стало відомо, що у КНП “ТМО “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” купувати тисячі літрів пального сумнівної якості за завищеною ціною або витрачати на ремонт автівки вартість такої ж нової.

"Це потенційно нові епізоди вже існуючого кримінального провадження", - написав Малашко.


Матеріали щодо ще деяких підозрілих тендерів передано до правоохоронних органів для аналізу на предмет наявності корупційної складової або порушень норм проведення закупівель.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 12-12-2023, 18:19
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх