Партизани підірвали автомобіль чиновника фейкової «Запорізької адміністрації» (ВІДЕО)

Біля двору приватного будинку підірвали автомобіль с трьома людьми.


Днями у кримських ЗМІ опублікували інформація про підрив автомобіля чиновника «Запорізької адміністрації». Він був біля двору приватного будинку. У момент, коли в авто спрацював вибуховий пристрій із годинниковим механізмом, у салоні знаходилися троє людей.

"За попередньою версією слідства, фігурант виготовив саморобну бомбу та прикріпив її до машини. Після цього в нічний час дистанційно зробив керований підрив. Внаслідок замаху троє людей отримали опіки, їх госпіталізували", - пишуть пропагандисти.

Імен, на жаль, не називають. Інформація про підрив чиновників ховалась. Видали її лише після того, як у Сімферополі затримали нібито «підривника». У затриманого дивним чином виявили «підривники та вибухову речовину іноземного виробництва». Як пише РІА-Мелітополь, після підриву чиновників партизанів усе це «добро» продовжував зберігати вдома і сидів чекав слідчу групу. Швидше за все, винного призначили і вже за традицією «вибухову речовину» підкинули. А інформацію про затримання підривника поширюють для залякування населення.



Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 13-12-2023, 18:12
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх