Селищний голова тимчасово окупованої Софіївки Запорізької області розказав про перші дні вторгення

Ведуча радіо «На дотик» Ольга Вакало провела вівторковий етер у Всесвітній день радіо.

На радіо «На дотик» поговорили з селищним головою тимчасово окупованої Софіївки Бердянського району Запорізької області. Станіслав Захаркевич розповів про перші години 24 лютого, як їздив селами, щоб люди бачили, що він не втік, про щирість і відданість односельчан і як вони підтримують зв'язок навіть коли роз'їхалися чи лишилися. А також про те, як розмовляють росіяни та колаборанти між собою та як Станіслава Захаревича полонили окупанти.
Станіслав Захаревич розказує про окупацію Софіївки Бердянського району. Скриншот: Відео радіо «На дотик» від 13.02.24

У етері 13 лютого команда радіо «На дотик» зустрілися з громадською активісткою Тетяною Ярмохіною, селищним головою Софіївки Бердянського району Станіславом Захаревичем, мелітопольським священником Отцем Олександром Богомазом.
Скриншоти: Запрошені гості з етеру радіо «На дотик»

Ведуча радіо «На дотик» Ольга Вакало обговорила з гостями етеру про депортацію росіянами мелітопольського священника, як готуються до псевдонезалежних виборів на тимчасово окупованих територіях та ініціативу «Маю право дихати» про поетапне зменшення викидів та екологію Запоріжжя та області.

Послухати більше

Підписуйтеся на Панотикон у Facebook
радіо На дотик, Запоріжжя, Запорізька область, тимчасово окуповані території, повномасштабна війна, огляд, Youtube
Добавлено: 14-02-2024, 12:04
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Stacy
dewavegas Login Hi there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх