У тимчасово окупованому місті Пологи Запорізької області росіяни обходять будинки місцевих

У Пологівській громаді збільшилася кількість російських військових.

У Пологах Запорізької області, які перебувають в окупації, російські військові тиснуть на мешканців через псевдовибори президента рф. Окупанти обходять будинки та перевіряють дані мешканців. Про це повідомляє Пологівський міський голова Юрій Коноваленко у розмові Суспільне Запоріжжя.

За словами місцевого голови, окупанти почали обходити будинки жителів міста, аби одночасно розв'язати дві проблеми: уточнити кількість виборців та перевірити власників будинків. Позаминулого тижня почався подвірний обхід жителів.
«Вони [росіяни - ред.] вивішують на квартирах, на будинках оголошення, що якщо людина не приїде, не підтвердить своїм оригіналом документів — технічним паспортом і так далі — право власності, то це буде відбиратися, буде націоналізуватись», – сказав Юрій Коноваленко.

До початку незаконних виборів збільшилася кількість військових по посадках. Вони весь час переміщуються, мабуть, для того, щоб не попасти під обстріли.
«Те, що їх більше і техніки більше — це однозначно. Тобто вони виходять за межі населених пунктів і ховаються по посадках, особливо, де села», – розказав Пологівський міський голова.

Фото: Пологи | Ілюстративне
Пологи, житло, злочин, Запорізька область, тимчасово окуповані території
Добавлено: 29-02-2024, 14:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх