Житло для переселенців, злочини на тимчасово окупованих територіях, збиття шахедів у Запорізькій області – інтерв'ю Івана Федорова

28 лютого вийшло інтерв'ю начальника Запорізької ОВА Івана Федорова для Суспільне Запоріжжя. Головні тези:

○На територіях, наближених до бойових дій, живуть 682 сім'ї. У Степногірську мешкає 860 людей, в Оріхові - близько 900. Вони не готові евакуйовуватися та винаймати житло.

●У Запоріжжі будуть будувати соціальне житло, шукати гуртожитки для переселенців та домовлятися з Мінекономіки про пільгові кредити на їхнє житло.

○ 9 з 12 багатоповерхівок у Запоріжжі, куди влучили ракети рф, сильно пошкодивши чи зруйнувавши під'їзди, зараз відбудовують. Мешканці будинку по Зестафонській 8 досі не вирішили, вони хочуть компенсацію чи відбудову.

●Упродовж березня продовжуть робити верифікацію всіх жителів Запоріжжя, щоб знати, хто де живе і хто наводить прильоти

○росіяни скоюють багато злочинів на тимчасово окупованих територіях. Окупанти змінили тактику – тепер забираючи людину в полон, її везуть до суду та незаконно обвинувачують за вигаданою кримінальною справою на 12-15 років. Тисячі мешканців Запорізької області перебувають в полоні.

● На тимчасово окупованих територіях живе приблизно половина людей, які жили до повномасштабного вторгнення. Це десь 300 тисяч мешканців Запоріжчини. Десь стільки ж росіян окупанти завезли жити у домівки тих людей, які виїхали. Загарбники планують знімати «картинку» про те, що місцеві ходять на вибори та голосують за путіна.

○Бюджет, який виділили на місто Запоріжжя – 4 млрд, на Запорізьку область – 15 млрд. Більше мільярда гривень підуть на оборону.

●122 підприємства виїхали з Запорізької області за 2022-2023 роки. Це проблема, Федоров зазначає, що буде комунікувати з підприємцями малого та середнього бізнесу, щоб визначити проблеми та забезпечити умови для розвитку та продовження діяльності.

○ ДСНС проводить ревізію укриттів в школах. Зараз в Запоріжжі на змішаному навчанні працює 27 шкіл з 188. Планують побудувати дві підземні школи у Вознесенівському районі.

● Для оборони Запоріжжя створюють мобільні вогневі групи. У них працюватимуть люди на пікапах з кулеметами. Це потрібно для того, щоб відбивати атаки шахедів, бо від цього найбільше страждають жителі міста

Фото: Суспільне Запоріжжя
Федоров, ЗОВА, інтерв'ю, тимчасово окуповані території, ЗСУ, бюджет, відбудова, переселенці
Добавлено: 6-03-2024, 22:32
2

Похожие публикации


Комментарии (2)

avatar
0
#1 Efrain
the dissertation of a roast pig summary final dissertation
avatar
0
#2 Willie
The benefits discussed in this discussion forum string emphasize the crucial function that essay composing solutions play in assisting students throughout their academic journey. As someone who has actually utilized these solutions, I can personally vouch for their significant effect on my academic accomplishments. AI Write My Paragraph Bot I reverberate deeply with the focus put on experienced aid, quality control, and reliable time administration. Having accessibility to seasoned authors who supply tailored guidance has considerably boosted the caliber of my essays and strengthened my understanding of challenging topics. Additionally, the guarantee of originality and adherence to academic requirements has instilled self-confidence in me, recognizing that my job is authentic and qualified. Additionally, the punctual distribution of essays has enabled me to stay arranged with my assignments and ease final stress. To conclude, I totally agree with the beliefs expressed in this online forum string. Essay writing services are vital resources for pupils striving for scholastic quality, and I am grateful for the benefits they have provided in helping me reach my instructional objectives.

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх