У Запорізькій області голова Міноборони побував на будівництві фортифікацій

Міністр оборони України Рустем Умєров перевірив будівництво фортифікацій у Запорізькій області. На Запорізькому напрямку триває зведення оборонних споруд. Про це написав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Нагадаємо, Паноптикон повідомляв, що уряд виділив 1,3 млрд грн для захисту Запорізької області. Гроші виділено для будівництва фортифікаційних споруд на Запоріжжі.

У інтерв'ю для Укрінформ начальник ЗОВА Іван Федоров раніше говорив, що вважає недбалістю публікувати в «Прозорро» закупівлі, пов'язані з обороною. Тоді люди хвилювалися, що запорізьких закупівель на зуби дракона не буде.
«Кілька днів тому інтернетом ширилася інформація про те, що нібито Запорізька область скасувала торги і не будуватиме фортифікаційні споруди. Чого чекає ворог? Щоб ми розповіли йому, де і що будуватимемо, де і що закуповуватимемо. Це абсурд. Захисні споруди – це оборона держави. Тому колишній голова ОВА після консультацій з силовими структурами ухвалив рішення не оприлюднювати ці закупівлі. Це правильно».

Скриншот: Міністерство оборони України | Відео
Міноборони, фортифікації, захист, Запорізька область, Запоріжжя
Добавлено: 17-03-2024, 23:13
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх