Кондитерка Ліза Глінська розказала про запорізьке дитинство та «Мастер Шеф»

Переможиця 2 сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Ліза Глінська зустрілася з Аліною Доротюк та поділилася лаштунками свого дитинства в Запоріжжі, переїзд до Криму в юності та те, як важливо робити та підтримувати збори на ЗСУ. 

Лізу готували у професійні гімнастки, а дівчина стала викладачкою вокалу. Поза шоу МастерШеф у жінки було насичене життя, кондитерка не боялася кардинально змінювати сфери.

Її хлопець (який наразі чоловік) мешкав у Запоріжжі, а кулінарка – в Криму, і вони часто їздили одне до одного в гості. Ліза сказала, що вважає Запоріжжя повністю своїм містом.

До кулінарії Ліза Глінська була вчителькою вокалу, працювала із дітками в музичній школі. Друга освіта візажист-гример, після якої стала арт-директоркою відомої японскої косметики.

«А потім 2012 рік і МайстерШеф, який перевернув моє життя і відкрив шлях до нового життя. Я виграла в проекті і відправилась до Франції, де отримала вищу освіту з кулінарії та кондитерії. Навчалась у кулінарній школі Le Cordon Bleu. А потім у Парижі проходила стажування у кондитерських, представляла Україну на Чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва на Mondial.. »

Повернувшись до України, Ліза Глінська відкрила свою школу кондитерського мистецтва, почала писати і видавати кулінарні книжки, стала кулінарним експертом у різних передачах на телебаченні.

Фото: Аліна Доротюк | Youtube
кулінарія, світське життя, Запоріжжя, ютуб
Добавлено: 21-03-2024, 13:07
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх