Окупанти брешуть про курортний сезон у Бердянську

Гауляйтери, зокрема самопроголошений балицький, вчергове обманюють бердянців, обіцяючи курортний сезон 2024 у тимчасово захопленому місті Запорізької області. Про це повідомили в Primorka.City.

Курорти Бердянська, Приморська та Кирилівки на узбережжі Азовського моря в Запорізькій області у 2024 році готові прийняти туристів та безпечні для відпочиваючих, заявив так званий представник псевдо міністерства спорту та туризму окупованої частини області сергій мерцалов.

Крім цього нещодавно гауляйтер є. балицький звинуватив Україну в збільшенні популяції медуз у Азовському морі, сказавши, що все це тому, що не розчищали гирла річок. Однак гауляйтер свідомо збрехав, тому що добре знав про масштабні роботи з розчищення гірла Молочного лиману, які вели роками до початку повномасштабного вторгнення.

Після цього гауляйтер пообіцяв побороти медуз та сказав, що вже виділили гроші на розробку плану цієї боротьби. Не було зазначено способів боротьби, термінів її проведення. Бердянці відмічають, що незважаючи на погоду, медузи вже зʼявились у морі.

Нагадаємо, Паноптикон повідомляв, що Окупанти пропонують їсти медуз, щоб боротися з їхнім засиллям у Бердянську.

Фото: соцмережі Бердянська
росіяни, Бердянськ, окупація, Запорізька область
Добавлено: 2-04-2024, 10:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх