У центрі тимчасово окупованого Бердянська відбулася аварія на колекторі

У чатах окупантів оприлюднили інформацію про аварію на колекторі в центральній частині Бердянська по проспекту Праці в районі «Каплички». Про це повідомили в Бердянськ 24.

«Псевдовлада обіцяє ремонт, але поки не знає, як розпочати роботи. Планується замінити близько 60 метрів труби. Виконання робіт – впродовж місяця. Глибина складає 5 метрів. Виконання робіт ускладнює високий рівень ґрунтових вод», – йдеться в повідомленні з посиланням на окупаційну адміністрацію Бердянська.

Обвал колектора призвів до просідання ґрунту. Про відключення водопостачання в центрі міста ще не відомо. Аварія може негативно вплинути на екологічну ситуацію, оскільки крім забруднення акваторії мастилами та іншими речовинами російських бойових кораблів, в море можуть потрапити нечистоти.

Як повідомляється, окупанти почали в Бердянську масово перероблювати дороги там, де тільки можливо та не перевірили стан підземних комунікацій, хоча мали бути добре обізнані з проблемним водоводом.

За даними Бердянськ 25, постійні аварії та пориви в Бердянську в умовах окупації збільшились в рази. Це відбувається через відсутність компетентного керівництва та кваліфікованих кадрів.

Фото: Бердянськ 24
Бердянськ, Запорізька область, екологія, окупація
Добавлено: 5-04-2024, 18:05
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх