У Запоріжжі презентували дитячий комікс «Пес Патрон та його пригоди» 

4 квітня пес Патрон особисто відвідав Запоріжжя, де презентували комікс за мотивами його життя. Це відбулося в міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки. Про це повідомили в ДСНС у Запорізькій області.

Комікс розробили UNICEF Ukraine спільно з ДСНС України та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читання коміксу відбулися більше ніж у 30 містах та селищах України, а сам Патрон та його господарі взяли участь у презентації в Запоріжжі, де їм допомагали у втіленні цього заходу запорізькі рятувальники. У презентації взяла участь малеча, які з нетерпінням чекали на знайомство з героїчним хвостатим піротехніком з Чернігівщини.

Як зазначає тато легендарного чотирилапого сапера: начальник частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області Михайло Ільєв:

«Часто у результаті ворожих обстрілів відсутній інтернет, електропостачання, а комікс дитина може взяти у сховище, читати і у такий спосіб вивчати правила безпеки.Ми намагаємося застосовувати найрізноманітніші методики і формати, аби сприяти створенню безпечного середовища для маленьких українців».

Фото: Головне управління ДСНС у Запорізькій області | Facebook
тварини, міни, ДСНС, навчання, діти, Запоріжжя, книжки, читання, комікс
Добавлено: 7-04-2024, 23:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх