У Запоріжжі презентували виставку документальних світлин фотокореспондентки Катерини Клочко

У Центрі журналістської солідарності показали 10 робіт з фотовиставки «Це мій дім» кореспондентки сайту 061 Катерини Клочко. Відкриття виставки відбудеться 18 квітня о 16-й годині в Запорізькому фотоклубі. Фотопоказ «Це мій дім» триватиме до кінця квітня. Про це повідомили в оріхівському медіа «Трудова слава».

«Виставка – це результат роботи, моєї та моїх колег, з якими ми більше двох років їздимо в прифронтові громади. На виставці представлені фото з Оріхова, Гуляйполя, Комишувахи та з невеличних населених пунктів», – поділилася Катерина Клочко.

Люди зможуть побачити більше тридцяти робіт. Третину з них фотокореспондентка презентувала під час зустрічі. Це були світлини з прифронтових Оріхова, Гуляйполя та села Приморське Василівського району. На фото зафіксовано злочини російських військових проти цивільних українських громадян, цивільної інфраструктури, а також життя наших земляків в неймовірно важких умовах.

Її мета – показати людину, котра живе, здавалося б у таких неймовірно тяжких умовах, і не втрачає надію та віру. Катерина назвала свою фотовиставку «Це мій дім». Саме так говорять люди, які не лишають прифронтові міста і села. Вони не хочуть виїжджати зі свого рідного дому.

«Незважаючи на війну, з позитивом і оптимізмом дивлюся в майбутнє і завдячую всім нашим захисникам і захисницям», – сказала Катерина Клочко наприкінці.

Фото: Центр журналістської солідарності у м. Запоріжжя
Оріхів, документальне, журналісти, війна
Добавлено: 17-04-2024, 20:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх