«Не була зручною», – голова фракції «Слуга народу» в Запоріжжі Регіна Харченко прокоментувала своє усунення з посади

22 квітня депутати фракції «Слуга народу» в Запорізькій міській раді відкликали Регіну Харченко з посади голови. Про це повідомляє Регіна Харченко у коментарі «Відбудова. Запоріжжя».

«Свій нетривалий політичний шлях я намагалась зкеровувати до «перемоги публічних інтересів». Мала завжди позицію, не була зручною. Рятувала «тонучих». Готувала візійні проекти (не завжди звісно вони отримували підтримку). Говорила не досить компліментарні речі очільникам та керівникам. Вчора мені в повній мірі «віддячили» за усе вище перераховане. Фракція моїх (до вчора) прекрасних друзів, товаришів та колег вирішила, що я не гідна бути головою; не гідна усього в цьому житті. На відміну від них (керівників КП/КНП) не гідна бути дотичною до представлення інтересів міста. Фракція! Дякую вам за підтримку!»,– розказала Регіна Харченко.

22 квітня відбулось зібрання фракції «Слуга народу» Запорізької міської ради, де чинні депутати фракції заслухали звіт голови – Регіни Харченко. Після цього депутати зібралися знову, але вже без Харченко. На цьому засіданні вони переобрали голову фракції. Нею стала Інна Пенчук. Секретаркою фракції – Ірина Куліш, заступниками голови – Кирило Нерянов та Владислав Погорєлов.

Варто зазначити журналіст Яків Носков натякнув на те, що на наступній сесії більшість депутатів оберуть нового секретаря міськради Запоріжжя, який відповідно виконуватиме і обов’язки мера. За його джерелами, Офіс президента погодив на посаду секретаря міськради саме Регіну Харченко

Фото: Vidbudova.zp
політика, Запоріжжя, суспільство, депутати
Добавлено: 23-04-2024, 16:56
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх