Інтегрований центр для психологічної та соціальної допомоги для родин з дітьми відкрився у Запоріжжі

Відтепер у Запоріжжі працюватиме Інтегрований центр для родин з дітьми, що потребують психологічної та соціальної допомоги. Ще у вересні минулого року Запорізька міська рада виділила це приміщення для користування без права приватизації Благодійній організації «Мережа 100% життя». Власним коштом організація виконала у приміщенні чудовий ремонт. Створили умови, щоб приймати тут запорізькі родини з дітьми. Про це написала очільниця міської ради Регіна Харченко.

За словами Регіни Харченко, сьогодні такі центри – базова потреби для прифронтових міст. Кожна родина переживає війну по-своєму, але ми всі живемо в стані невизначеності та страху за кожен новий день. В неможливості банально планувати життя. Тож іноді потрібно просто поговорити, обійнятися, зрозуміти: ти не один

«Прошу вас, не приховуйте свої переживання! Не бійтеся говорити про ризики повсякденного життя. Звертайтеся в Інтегрований центр - там працюють психолог, соціальний працівник та юрист. Спеціалісти оцінять ваші потреби та складуть план соціального супроводу, і ви зможете отримувати необхідні послуги протягом півроку», – написала Харченко.

Дізнатися більше про роботу центру можна за телефоном: 0-800-400-567.  Знаходиться за вулицею Сталеварів, 30-А. А також на сторінці Благодійної організації у фейсбуці та на сайті.

Фото: Regina Harchenko | Telegram
допомога, Запоріжжя, психологія
Добавлено: 3-06-2024, 18:39
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх